SITE BANNER

Дизайн на рекламни материали

Дизайнът

е изкуство, но и средство за всяка една фирма да реализира своите концепции и визуална култура. В основата на дизайна стои усещането и замисъла. Добрият дизайн комбинира простота, линия и хармонично съчетаване на цветовете. В добрия дизайн има баланс. Независимо дали правим дизайн на рекламен сувенир, печатен материал, мултимедийна презентация или дизайн на уеб сайт, ние следваме тези три принципа.

Семплите дизайни на всички рекламни материали, които разработваме са запомнящи се, не натоварват и са ясни за възприемане. Правейки дизайн, ние търсим съвършенството във всеки елемент, форма, пиксел. Потребителите на продуктите, които създаваме, първо виждат дизайна, възприемат усещането и след това самото съдържание. Затова дизайнът, като етап от нашата работа, е изключително важен и трудоемък.

Графичните визии, които разработваме, са съобразени с целите и целевите групи на клиента, корпоративната идентичност, информационната структура (когато правим дизайн на уеб сайт), функционалностите, пазарната среда и конкуренцията. Във всеки проект следваме определена приоритетност на графичните обекти, в зависимост от предназначението и темата на дизайна, който трябва да създадем.